Faina si amidonul se amesteca bine cu condimentele apoi se face un amestec lipicios turnand progresiv berea putin cate putin, pana cand ajunge la o c
Faina si amidonul se amesteca bine cu condimentele apoi se face un amestec lipicios turnand progresiv berea putin cate putin, pana cand ajunge la o consistenta semi-fluida si lipicioasa in care tavaliti bine nucile.
Se scot pe un ziar sa se mai usuce o ora, doua, apoi se dau la cuptor cu focul mic si pazite, circa 15-20 de minute. Atentie: Se pot arde destul de usor!
Pofta buna!
Reteta Nuci coapte in aluat condimentat a fost propusa de Shef de gara pe forum culinar.ro
Alte retete in imagini recomandate
Tiramisu original
Lapte de pasare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii