Aperitiv cu spanac si rosii

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac tanar
  • sare
  • 3 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 8 oua
  • 11 smantana
  • 50g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de cotoare si i se taie pulpa cuburi. Se toaca usturoiul.

Spanacul si rosiile se repartizeaza in forme mici, unse.

Se amesteca ouale cu smantana, cascaval, sare, piper

sare si nucsoara.

Aceasta compozitie se toarna in forme, dar nu se umplu decat pana la 2 cm sub margine.

Se coc 20 min.
Alte retete culinare

Placinta cu spanac si carne

Supa crema de sparanghel

Rulada cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc