Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga s
Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga sare, piper, boia dulce, chimen si mararul tocat foarte marunt. Cu pasta formata se umplu jumatatile de ardei. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu crengute de marar.
Alte retete aperitive recomandate
Ardei copti
Ciuperci umplute
Rulada spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii