Se curata ardeii de cotoare, apoi se clocotesc in apa 5-7 minute si se lasa sa se raceasca. Celelalte legume se curata, se taie fideluta sau cubulete,
Se curata ardeii de cotoare, apoi se clocotesc in apa 5-7 minute si se lasa sa se raceasca. Celelalte legume se curata, se taie fideluta sau cubulete, se calesc putin in ulei, se adauga si varza taiata subtire si se lasa pana se inabusa bine, se amesteca periodic .
Se umple fiecare ardei cu acest amestec de legume, apoi ardeii umpluti se pun intr-o tava, se toarna deasupra sosul si se lasa in cuptor, la foc mic, timp de 20-30 minute.
Pentru sos, legumele taiate fideluta se calesc in ulei, se adauga ketchup-ul si se mai lasa sa fiarba 5-7 minute. Dupa aceea se adauga supa clara sau apa fierbinte, se mai lasa sa dea in clocot, se adauga otetul si condimentele -dupa gust si se mai lasa 10-15 minute, se amesteca mereu.
Ardeii se servesc reci, presarati cu verdeata proaspata, taiata marunt si se aseaza peste sosul de legume. sos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii