Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Pentru ardei umpluti cu salata de vinete ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Ardeii se spala si se curata de miez. Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se toaca fin. Se amesteca cu ulei, sare, ceapa, rosii. Ardeii grasi se umplu cu salata obtinuta si se tin la rece 30 de minute. Se taie felii.
Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii