Ardeii se curata de cotor si seminte. Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa,
Ardeii se curata de cotor si seminte.
Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs.
Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa, tocata marunt si calita in ulei.
Se adauga uleiul, faina, sarea si piperul. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, dupa care se presara cu putina faina si se prajesc usor pe ambele parti, in ulei incins.
Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte, pasirate, amestecate cu zaharul, sarea, frunza de telina si untul frecat cu faina.
Se lasa sa fiarba putin, apoi se scoate frunza de telina si se introduce vasul la cuptor pentru circa 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
vinete cu ardei,
tocanita ardei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii