Aspicul de primavara este o reteta simpla si usor de realizat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro alaturi de alte aperitive cu legume.
Aspicul de primavara este o reteta simpla si usor de realizat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro alaturi de alte aperitive cu legume. Se curata zarzavaturile si se pun la fiert in apa cu sare si piper. Separat, se fierb ouale tari. Se strecoara supa de legume si se lasa putin la racit, apoi se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece. Se fierbe 2-3 minute supa si se lasa la racit. Se curata ouale si se taie 6 din ele in sferturi, pe lungime si restul de 2 in rondele cu grosimea de 0,5 cm. Se ia o forma de savarina si se pune pe fundul ei o parte din cantitatea de mazare scursa. Se aranjeaza sferturile de oua, de jur imprejurul formei. Se pune sferturile de ou care au mai ramas in mijlocul formei. se toarna supa de zarzavat cu gelatina, dar se pastreaza o jumatate de ceasca. Se pune forma la frigider. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scoate forma si se aranjeaza deasupra rondele de ou si se presara mazarea ramasa. Se toarna deasupra gelatina oprita si se pune din nou la frigider.
Se serveste ca aperitiv.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii