Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miez
Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miezul scobit se piseaza cu o furculita, dupa care se adauga sunca taiata cubulete, cascavalul razuit, smantana si broccoli-ul taiat marunt, iar apoi se amesteca bine. Umpleti cartofii scobiti cu aceasta ‘pasta’. Se baga la cuptor pentru cateva minute, pana cand se incalzeste bine si umplutura. Odata scoase din cuptor, se presara cu cascaval cheddar razuit.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii