Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi se presara sare si pipe
Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi se presara sare si piper si se dau la cuptor 10 minute. Intre timp se curata de pielite rosiile, se taie cubulete si se pun la calit cateva minute. Se toarna apoi peste ardei si se sparge cate un ou peste ele. Barcutele astfel formate se pun pe cate o felie de paine si se baga la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc fierbinti, ornate cu frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Chiftele Oua umplute Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii