Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicios ce poate fi servit ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc.
Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pasta din cartofi se amesteca cu faina, oua, sare si se framanta. Din aceasta compozitie se formeaza bastonase lungi de 4 cm si cu diametru de 2 cm. Se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb. Bastonasele din cartofi se dau prin pesmet amestecat cu ulei incalzit.
Bastonasul din cartofi se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii