Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicios ce poate fi servit ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc.
Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pasta din cartofi se amesteca cu faina, oua, sare si se framanta. Din aceasta compozitie se formeaza bastonase lungi de 4 cm si cu diametru de 2 cm. Se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb. Bastonasele din cartofi se dau prin pesmet amestecat cu ulei incalzit.
Bastonasul din cartofi se serveste cald.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii