Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicios ce poate fi servit ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc.
Bastonasul din cartofi este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si garnitura sau aperitiv. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se scurg, se racesc si se dau prin masina de tocat. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pasta din cartofi se amesteca cu faina, oua, sare si se framanta. Din aceasta compozitie se formeaza bastonase lungi de 4 cm si cu diametru de 2 cm. Se introduc in apa clocotita cu sare si se fierb. Bastonasele din cartofi se dau prin pesmet amestecat cu ulei incalzit.
Bastonasul din cartofi se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii