Bautura de ardei este o alternativa lichida la un aperitiv care va atrage toate privirile si toata admiratia pentru inventivitate.
Mod de preparare:
Se amesteca in robotul de bucatarie ardeiul, rosia, ceapa, usturoiul, lamaita si sucul de portocale pana ce devin ca un piure. Se adauga smantana, piper si sare, se amesteca totul bine, cu o lingura se incorporeaza iaurtul si se amesteca totul inca odata la robot. Bautura se toarna intr-un pahar sau, daca aveti ardei ramasi, acestia se pot scobi si bautura se poate servi in ardei .
Bautura de ardei se orneaza cu capacul de la un ardei si cu o frunza de lamaita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvingsa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaDupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....
Amestecate, ca la tara, branzeturi si alteleIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii