Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi sunt concentratia ideala de nutrienti si vitamine intr-un mic guguloi foarte gustos si satios. Sunt ideale pentru pachete la scoala/serviciu dar si pentru gustarile dintre mese sau chiar mic dejun.
Mod de preparare:
Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute, mazarea si morcovii.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose.
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi se servesc la aperitiv, la pachete sau gustari.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii