Briosele cu verdeturi sunt aperitive excelente, rapide si foarte gustoase. Verdeturile din aceasta reteta de briose dau savoarea aperitivelor noastre, fiind astfel perfecte pentru orice ocazie festiva.
Briosele cu verdeturi se prepara astfel: tocam spanacul spalat si scurs, ceapa si usturoiul si le calim putin. Presaram cu sare si le lasam sa se raceasca.
Mixam untul cu galbenusurile, smantana si sarea. Adaugam albusurile batute spuma, amestecam si punem faina amestecata cu praful de copt. Adaugam verdeturile, amestecam usor si punem compozitia in forme de briose dupa care dam la cuptor pentru 35-40 de minute, pana trec testul cu scobitoarea.
Briosele cu verdeturi pot fi servite atat calde cat si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii