Spalam broccoli si il desfacem in buchetele mai mici. Batem bine oul cu sare, vegeta piper si faina. Trecem fiecare buchetel de broccoli prin amestec
Spalam broccoli si il desfacem in buchetele mai mici.
Batem bine oul cu sare, vegeta piper si faina.
Trecem fiecare buchetel de broccoli prin amestec de ou, pesmet, apoi il prajim in ulei incins.
Scoatem broccoli pe hartie absorbanta.
Se poate servi cu sos de smantana cu usturoi.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii