Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se
Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se pune la calit impreuna cu vinetele taiate felii de 1 cm. Se impart apoi vinetel calite pe paine, iar deasupra se asaza felii de mozarella. Se adauga rosiile deasupra si se lasa in cuptor la fript cateva minute, pana se topeste branza. Deasupra se picura uleiul ramas si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Bruschettele se servesc imediat.
Alte aperitive:
Chiftele Piftie de curcan Oua umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii