Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei este o reteta aperitiv delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: dovlecei, branza de vaci, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 500 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 6 linguri de faina si orez
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura cu ulei
  • 4 rosii mici
  • sare si piper

Mod de preparare

Budinca de dovlecei se prepara astfel: curatma dovlecii si ii dam prin razatoare, punem peste ei  branza, orezul spalat, faina, verdeata si smantana. Amestecam, batem si ouala, tocam verdeata si le punem peste dovlecei. Punem si ulei, dam gust cu sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam compozitia. Din loc in loc infingem cateo rosie. Presaram pesmetul si punem tava in aragaz pentru 45 de minute.


Alte retete cu dovlecei recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc