Budinca de dovlecei este o reteta aperitiv delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: dovlecei, branza de vaci, oua.
Budinca de dovlecei se prepara astfel: curatma dovlecii si ii dam prin razatoare, punem peste ei branza, orezul spalat, faina, verdeata si smantana. Amestecam, batem si ouala, tocam verdeata si le punem peste dovlecei. Punem si ulei, dam gust cu sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam compozitia. Din loc in loc infingem cateo rosie. Presaram pesmetul si punem tava in aragaz pentru 45 de minute.
Alte retete cu dovlecei recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii