Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se
Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se taie feliute. se asaza intr-un vas de yena ceapa, apoi un rand de vinete si ardei, apoi feliute de usturoi si se acopera cu un rand de rosii. Se sareaza si pipereaza si se stropeste cu ulei. Se da vasul la cuptor pentru 25 de minute. intre timp se bat alubusurile spuma cu cascavalul ras si se toarna peste budinca, cand aceasta s-a rumenit. Se mai lasa 5 minute in cuptor, la foc mare.
Se serveste rece, taiata felii.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciuperci umplute
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii