Se curata cartofi de marime potrivita, si mai degraba lunguieti. Se taie felii foarte subtiri, si cat mai egale. Se spala in ape multe, pana ramane ap
Se curata cartofi de marime potrivita, si mai degraba lunguieti. Se taie felii foarte subtiri, si cat mai egale. Se spala in ape multe, pana ramane apa limpede. Se usuca bine pe un servet. Se incinge untura multa, amestecata, jumatate de porc, si jumatate de vaca. Se pun cate putini cartofi odata si se lasa pana se rumenesc si se usuca. Se pune sare cand sunt toti gata. Se pot servi pe langa o friptura, sau singuri, ca aperitiv.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii