Cartofii cu unt si rozmarin sunt deliciosi si foarte satiosi, putand inlocui cu succes o masa cu carne.
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se introduc, cu coaja, in cuptor, unde se vor coace pret de cateva zeci de minute. Cand s-au copt cartofii, se cresteaza cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se presara putina sare, unt, cateii de usturoi tocati marunt si verdeata-rozmarin.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Cartofii se pot manca asa, simpli, in postul Craciunului sau ca si garnitura la fripturi.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii