Cartofii cu unt si rozmarin sunt deliciosi si foarte satiosi, putand inlocui cu succes o masa cu carne.
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se introduc, cu coaja, in cuptor, unde se vor coace pret de cateva zeci de minute. Cand s-au copt cartofii, se cresteaza cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se presara putina sare, unt, cateii de usturoi tocati marunt si verdeata-rozmarin.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Cartofii se pot manca asa, simpli, in postul Craciunului sau ca si garnitura la fripturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii