Cartofi in crusta de mustar este un aperitiv delicios, cartofii sunt crocant si aromati, pot fi serviti langa diferite sosuri.
Cartofi ii spalam bine si ii fierbem putina in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei.
Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja.
Intr-un vas amestecam mustarul cu uleiul si condimente dupa gust,adaugam usturoiul pisat si apasam.
Trecem cartofi prin sosul obtinut,ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii