Cartofi trandafiri

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cartofi trandafiri

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trandafir, apoi se prind cu scobitori in 2 locuri. Se prajesc trandafirasii in ulei incins si se pun apoi la scurs pe hartie absorbanta. Se servesc ca garnitura la diferite preparate culinare.

Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete in imagini recomandate recomandate:

Oua umplute

Chiftele

Racitura de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc