Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, s
Pentru sos:
1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii
Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc.
Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa, taiata marunt, carne tocata si orez, astfel:
ceapa se caleste in putin ulei, se adauga orezul, ales si
spalat, se fierbe pana ce acesta absoarbe toata grasimea,
dupa care se lasa sa se raceasca.
Incorporam carnea tocata, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Daca amestecul este prea sec, se adauga 1-2 linguri de apa rece.
Se umplu apoi castravetii, se asaza intr-o cratita, se
toarna deasupra un sos preparat din faina, suc de rosii si
apa.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba
inabusit in cuptor. inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri smantana acrisoara sau un borcan mic de iaurt batut bine.
Alte retete
Salata din piept de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii