Castraveti umpluti cu carne de vita

Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne tocata de vita
  • 5-6 castraveti de
  • marime potrivita
  • 1-2 legaturi de marar
  • 2 linguri de orez
  • 2-3
  • linguri de smantana

Mod de preparare

Pentru sos:

1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii

Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc.

Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa, taiata marunt, carne tocata si orez, astfel:

ceapa se caleste in putin ulei, se adauga orezul, ales si

spalat, se fierbe pana ce acesta absoarbe toata grasimea,

dupa care se lasa sa se raceasca.

Incorporam carnea tocata, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Daca amestecul este prea sec, se adauga 1-2 linguri de apa rece.

Se umplu apoi castravetii, se asaza intr-o cratita, se

toarna deasupra un sos preparat din faina, suc de rosii si

apa.

Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba

inabusit in cuptor. inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri smantana acrisoara sau un borcan mic de iaurt batut bine.
Alte retete

Salata din piept de pui cu ciuperci

Pui cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Ciorba de salata verde
2
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Carnati de porc cu cartofi taranesti
3
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
4
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
5
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Parteneri
Supa crema de fasole uscata
Bucataras.RO

Supa crema de fasole uscata

Imi plac foarte mult supele crema. De data aceasta am incercat una de fasole uscata. Am pus un timp scurt de pregatire...

Supa crema de fasole uscata
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola