Chiftelele crocante se prepara din legume. Acest aperitiv cu legume este foarte gustos si alaturi de alte aperitive il gasiti pe culinar.ro.
Se curata legumele si se dau pe razatoarea mica ceapa, impreuna cu cartoful, iar pe cea mare dovlecelul. Se dezgheata spanacul si se taie in bucati mari. Se amesteca apoi legumele cu zaharul, delikatul si faina. Se incinge ulei si se pune cu lingura amestecul de legume, apoi se preseaza cu o alta lingura. Se prajesc chiftelele pe ambele parti, apoi se scot si se lasa la scurs.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Placinta cu carne
Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii