Chiftele din cartofi piure

Chiftelele din cartofi piure sunt o modalitate excelenta de a folosi cartofii piure ramasi, dar si o mancare de post senzationala si gustoasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chiftele din cartofi piure

Ingrediente

  • 300g cartofi piure
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 50g pesmet
  • ulei de masline
  • lapte de soia

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta de post nu ai nevoie de foarte multe ingrediente ca sa obtii o mancare delicioasa.

Pune cartofii piure intr-un bol.

Spala ceapa si usturoiul si toaca-le marunt apoi adauga-le in bolul cu cartofi.

Toarna putin lapte de soia, nu foarte mult, cat sa lege toata compozitia si sa devina omogena. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi pesmetul si amesteca din nou.

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, si cu mana infainata formeaza chiftele din cartofi pe care apoi aplatizeaza-le.

Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc.


Serveste chiftelele din cartofi piure calde alaturi de o salata de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori