Chiftelele din cartofi piure sunt o modalitate excelenta de a folosi cartofii piure ramasi, dar si o mancare de post senzationala si gustoasa.
Pentru aceasta reteta de post nu ai nevoie de foarte multe ingrediente ca sa obtii o mancare delicioasa.
Pune cartofii piure intr-un bol.
Spala ceapa si usturoiul si toaca-le marunt apoi adauga-le in bolul cu cartofi.
Toarna putin lapte de soia, nu foarte mult, cat sa lege toata compozitia si sa devina omogena. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi pesmetul si amesteca din nou.
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, si cu mana infainata formeaza chiftele din cartofi pe care apoi aplatizeaza-le.
Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc.
Serveste chiftelele din cartofi piure calde alaturi de o salata de legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii