Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiurile mari. Il punem intr-o sita si il presam bine sa se scurga toata zeama. Cu
Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiurile mari. Il punem intr-o sita si il presam bine sa se scurga toata zeama. Curatam si morcovul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Pisam usturoiul si tocam marunt verdeata. Intr-un bol amestecam dovlecelul cu morcovul, verdeata, usturoiul, ouale, sare, piper si condiment de chiftele dupa gust. La sfarsit punem pesmetul, daca mai este nevoie mai adaugam. Udam mainile cu apa si formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem apoi pe servete din hartie. Daca in compozitia de chiftele vom pune si 4-5 linguri cu branza rasa, acestea vor avea un gust si mai bun
Putem servi chiftelutele
alaturi de garnitura de legume.Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii