Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia
Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust, usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine apoi, cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii