Chiftele cu oua sunt gustoase si pot fi consumate alaturi de diferite garnituri. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: oua, ceapa, paine, piper, sare.
Chiftele din oua si cartofi se prepara astfel: se curata ceapa, se marunteste si se caleste in ulei incins. Se bat 4 oua si se asezoneaza cu piper. Ouale batute se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca pana se rumenesc apoi se lasa sa se raceasca. Omleta obtinuta se toaca impreuna cu cartoful fiert, cu painea inmuiata, condimentele, oul crud si verdeata. Din compozitia obtinuta se fac chiftelute mici care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii