Chiftelute de legume

Chiftelutele de legume sunt un aperitiv minunat pentru o masa de post.

Complexitate
redusa
Chiftelute de legume

Ingrediente

  • 200g dovlecei
  • 200g morcovi
  • 600g cartofi
  • 50g alune tocate marunt
  • o lingura de faina
  • ulei
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se curata si se zdrobesc. Se spala si se curata dovleceii si morcovii si se rad. Se amesteca dovleceii cu morcovii si cartofii, se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Se condimenetaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust.

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se portioneaza amestecul din legume sub forma de chiftele si se prajeste timp de 3 minute, si pe o parte si pe cealalta.


Se serveste ca si aperitiv sau impreuna cu sosul preferat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc