Chiftelutele de legume sunt un aperitiv minunat pentru o masa de post.
Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se curata si se zdrobesc. Se spala si se curata dovleceii si morcovii si se rad. Se amesteca dovleceii cu morcovii si cartofii, se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Se condimenetaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust.
Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se portioneaza amestecul din legume sub forma de chiftele si se prajeste timp de 3 minute, si pe o parte si pe cealalta.
Se serveste ca si aperitiv sau impreuna cu sosul preferat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii