Ciuperci umplute cu verdeata

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
4 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu verdeata

Ingrediente

  • ciuperci champignion – 4 buc mari
  • patrunjel tocat 1 lingura
  • ceapa verde 1 fir
  • chivas tocat marunt 1 lingura
  • catel de usturoi – 1 buc
  • sumac ½ lingurita
  • ulei de masline 1 lingura
  • sare si piper dupa gust
  • legume deshidratate bio 1 lingurita

Mod de preparare

• rupe coditele de la ciuperci si spala-le, apoi usuca-le cu un servet de hartie. Stropeste-le cu ulei de masline si presara pe ele sumac si amestecul de legume deshidratate
• amesteca intr-un bol ceapa verde tocata marunt cu patrunjelul si chivas maruntite
• condimenteaza cu sare si piper si umple ciupercile cu amestecul de verdeturi
• incinge presa Breville Panini Maker si pune ciupercile, inchide capacul si lasa-le 4 minute sa se gateasca
• serveste ciupercile alaturi de o salata proaspata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori