Conopida pane este un aperitiv usor de pregatit. Aveti nevoie doar de conopida, faina, oua, piper si delikat.
Conopida pane se face astfel: se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu delikat de legume. Se lasa sa clocoteasca bine, apoi se lasa la racit, dupa care se desface in buchetele potrivite. Separat, se bat ouale cu sare si piper. Se adauga faina si se amesteca bine. Se da conopida prin compozitia de oua si se pune la prajit, pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv, cu un strop de lamaie deasupra.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii