Conopida pane este un aperitiv usor de pregatit. Aveti nevoie doar de conopida, faina, oua, piper si delikat.
Conopida pane se face astfel: se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu delikat de legume. Se lasa sa clocoteasca bine, apoi se lasa la racit, dupa care se desface in buchetele potrivite. Separat, se bat ouale cu sare si piper. Se adauga faina si se amesteca bine. Se da conopida prin compozitia de oua si se pune la prajit, pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv, cu un strop de lamaie deasupra.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii