Un aperitiv cu multe legume, de efect si foarte gustos!
Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale, sare si oul batut, un aluat omogen care se infasoara in celofan si se da la rece cel putin 30 min.
Se dau in cateva clocote cu apa si sare legumele congelate care apoi se scurg si se lasa sa se raceasca. Se mixeaza bine albusurile cu un praf de sare. Crema de branza se amesteca cu galbenusurile. Se amesteca usor albusurile batute cu galbenusurile amestecate cu branza si legumele fierte si calite un pic in uleiul Unisol.
Din aluatul rece se intinde o foaie subtire din care decupam cu gura unui pahar, cercuri care mai apoi le asezam in formele unse cu ulei Unisol si care se dau la copt cca. 15 minute. Se scot din cuptor si se umplu cu amestecul de branza si legume. Deasupra, se presara cercuri de ceapa rosie si se mai dau inca 15 minute la copt. Se opreste focul din cuptor, dar cosuletele se lasa sa se raceasca in voie in cuptor, apoi se scot din forme si se servesc reci ca aperitiv. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii