Crochetele de cartofi cu mozzarela pot fi servite cu succes ca aperitiv la orice eveniment festiv. Recomandam mozzarela granarolo pentru aceasta reteta.
1. Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Se decojesc dupa ce se racesc si se dau prin masina de tocat.
2. Peste pireul de cartofi astfel obtinut adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, sarea, cimbrul, oregano. Amestecati bine.
3. Dupa ce amestecul s-a racit modelati crochete de aproximativ 50g.
4. Taiati mozzarella Granarolo cuburi si umpleti fiecare crocheta cu cate un cub de mozzarella Granarolo.
5. Bateti cu furculita celelalte doua oua.
6. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si rostogoliti-le prin pesmet.
7. Aranjati crochetele date prin pesmet intr-o tava si introduceti la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
Serviti crochetele de cartofi cu mozzarella cu salata verde si morcovi taiati julienne.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii