Crochetele de cartofi cu mozzarela pot fi servite cu succes ca aperitiv la orice eveniment festiv. Recomandam mozzarela granarolo pentru aceasta reteta.
1. Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Se decojesc dupa ce se racesc si se dau prin masina de tocat.
2. Peste pireul de cartofi astfel obtinut adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, sarea, cimbrul, oregano. Amestecati bine.
3. Dupa ce amestecul s-a racit modelati crochete de aproximativ 50g.
4. Taiati mozzarella Granarolo cuburi si umpleti fiecare crocheta cu cate un cub de mozzarella Granarolo.
5. Bateti cu furculita celelalte doua oua.
6. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si rostogoliti-le prin pesmet.
7. Aranjati crochetele date prin pesmet intr-o tava si introduceti la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
Serviti crochetele de cartofi cu mozzarella cu salata verde si morcovi taiati julienne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii