Se fierbe zarzavatul intreg, apoi se taie in cuburi mici si se amesteca impreuna cu sosul preparat din faina, unt si lapte. Se adauga ouale, sare, pip
Se fierbe zarzavatul intreg, apoi se taie in cuburi mici si se amesteca impreuna cu sosul preparat din faina, unt si lapte. Se adauga ouale, sare, piperul, legumele si patrunjelul taiat marunt. Compozitia se modeleaza sub forma de crochete, care se dau prin faina, oua batute si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.
Alte aperitive:
Saratele
Cozonac moldovenesc
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii