Cartofii fierti in coaja se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul ras si ouale batute. Se pune sare si piper dupa gust, se lasa aluatul sa se odi
Cartofii fierti in coaja se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul ras si ouale batute. Se pune sare si piper dupa gust, se lasa aluatul sa se odihneasca si apoi se formeaza crochetele care se tavalesc in faina si se prajesc in untdelemn incins. Se scot pe servetele pentru a trage surplusul de grasime.
Separat se curata ciupercile, se taie marunt si se pun intr-un vas cu untdelemn si se lasa la fiert pina cind a disparut toata apa din ele. Se adauga sare si piper, marar si patrunjel, tocate fin si se lasa la foc inca 2-3 minute.
Se serveste ca garnitura la crochete
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii