• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele• cand
• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert
• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele
• cand apa a inceput sa clocoteasca, adaugati conopida pentru cca 4-5 min
• scoateti-o intr-un bol cu gheata
• scurgeti conopida si puneti-o intr-un castron incapator
• taiati ceapa verde si ambele tipuri de usturoi marunt
• adaugati restul ingredientelor in castron si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• serviti cu crackers de paine integrala.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii