Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund in felii de o jumatate centimetru grosime. Sa nu se sareze inainte de a fi pusi la prajit
Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund in felii de o jumatate centimetru grosime. Sa nu se sareze inainte de a fi pusi la prajit. Se infierbanta untura. Pentru ca dovleceii sa fie frumos rumeniti trebuie sa avem mai multa untura in cratita. Se dau dovleceii in faina, se moaie in lapte si iarasi se mai dau in faina. Se pun sa se rumeneasca, pe o parte si pe alta. Cand sunt gata, se scot pe o sita sau pe un servet curat. Trebuie serviti imediat. Cand asteapta, se moaie crusta de deasupra. Se sareaza la masa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii