Dovlecei prajiti

Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund in felii de o jumatate centimetru grosime. Sa nu se sareze inainte de a fi pusi la prajit

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • untura
  • faina
  • lapte
  • sare

Mod de preparare

Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund in felii de o jumatate centimetru grosime. Sa nu se sareze inainte de a fi pusi la prajit. Se infierbanta untura. Pentru ca dovleceii sa fie frumos rumeniti trebuie sa avem mai multa untura in cratita. Se dau dovleceii in faina, se moaie in lapte si iarasi se mai dau in faina. Se pun sa se rumeneasca, pe o parte si pe alta. Cand sunt gata, se scot pe o sita sau pe un servet curat. Trebuie serviti imediat. Cand asteapta, se moaie crusta de deasupra. Se sareaza la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori