Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se freaca cu 50 ml ulei. Se adauga 200 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in ulei. Mujdeiul se amesteca cu mararul. Rondelele se servesc cu mujdeiul de usturoi.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi se servesc calzi sau reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii