Drob de legume

Se lasa graul la inmuiat 30 de minute in apa clocotita si se amesteca din cand in cand. Separat se caleste usturoiul cu legumele curatate si maruntit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 gr boabe de grau zdrobite
  • 450 ml apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturo
  • 450 gr legume: praz
  • morcovi
  • conopida
  • ardei gras
  • 4-5 ciuperci
  • 4 linguri unt arahide
  • 125 gr foi varza

Mod de preparare

Se lasa graul la inmuiat 30 de minute in apa clocotita si se amesteca din cand in cand. Separat se caleste usturoiul cu legumele curatate si maruntite si ciupercile taiate fasii subtiri. Se adauga untul de arahide si graul scurs. Se oparesc frunzele de varza in apa clocotita timp de 2 minute, apoi se scurg si se tapeteaza cu ele o forma de cozonac. Se toarna compozitia de legume si se acopera cu frunze de varza.


Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de rosii.

Alte aperitive:

Chiftele Piftie de curcan Oua umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori