Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa ce s-au scos din apa, se scurg si se amestec
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa ce s-au scos din apa, se scurg si se amesteca cu 25 gr de unt si 60 gr branza rasa, iar apoi se lasa la racit. Se incalzeste putin apa si se amesteca cu untul ramas. Se adauga faina, se amesteca si se fierbe la foc mic, dupa care se lasa la racit. Se adauga in amestec ouale si laptele pana ce acesta devine moale. Se adauga apoi amestecul de cartofi. Intre timp se incinge uleiul si se toarna cu lingura compozitia in ulei.
Se servesc fierbinti, presarate deasupra cu ceapa verde, branza si cu sos Salsa.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii