• coaceti usturoiul in cuptor• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte• puneti-o la fiert cu sare
• coaceti usturoiul in cuptor
• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte
• puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa)
• cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron
• treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo)
• compozitia rezultata o introduceti intr-un castron incapator impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boiaua dulce si piperul cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o mixati cu blenderul Breville Hand Blender sa obtineti o pasta fina, cremoasa
• taiati ceapa rosie cubulete mici
• tocati coriandrul marunt
• serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta
• prajiti paine sau serviti alaturi de pita.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii