• coaceti usturoiul in cuptor• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte• puneti-o la fiert cu sare
• coaceti usturoiul in cuptor
• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte
• puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa)
• cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron
• treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo)
• compozitia rezultata o introduceti intr-un castron incapator impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boiaua dulce si piperul cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o mixati cu blenderul Breville Hand Blender sa obtineti o pasta fina, cremoasa
• taiati ceapa rosie cubulete mici
• tocati coriandrul marunt
• serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta
• prajiti paine sau serviti alaturi de pita.
Pofta buna!

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii