Salata de fasole cu maioneza este un aperitiv/gustare care se prepara usor, este aspectuos si delicios.
Spalam fasolea galbena si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.
Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.
Este foarte buna proaspata, cu paine prajita, dar si ca aperitiv.
Pastram salata de fasole cu maioneza la rece, pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii