Friganelele cu porumb sunt aperitive cu legume delicioase si sanatoase ce se prepara in mai putin de o ora. Se caleste ceapa si usturoilul.
Friganelele cu porumb sunt aperitive cu legume delicioase si sanatoase ce se prepara in mai putin de o ora. Se caleste ceapa si usturoilul.
Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.
Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.
Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.
O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.
Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.
Friganelele cu porumb se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii