Gulii umplute

Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 gulii
  • 200 g carne de vitel
  • 50 g unt'
  • 1 ceapa mare
  • 50g zahar
  • 2 linguri rasé faina
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le

apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.

Prajim in unt ceapa tocata marunt, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, pentru a obtine un sos.

Lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa bine. Adaugati in

acest sos carnea fiarta si tocata, patrunjelul verde tocat, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Amestecati ingredientele si umpleti cu acest amestec guliile. Puneti-le intr-o tava unsa, turnati in tava putina zeama in care a fiert carnea si tineti-le la cuptor pana cand apa scade si kalerabele sunt fierte bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori