Jumari portugheze cu rosii

Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • rosii proaspete - 500 g
  • ceapa - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele, se taie felii si se scurg de suc. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu rosiile, ouale batute, patrunjelul verde, sarea si piperul.

Jumarile portugheze cu rosii se servesc fierbinti.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc