Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele.
Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele, se taie felii si se scurg de suc. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu rosiile, ouale batute, patrunjelul verde, sarea si piperul.
Jumarile portugheze cu rosii se servesc fierbinti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii