Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.
Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.
Bate ouale usor si amesteca cu toate ingredientele cu exceptia dovleacului ras.
Se scurge dovlecelul ras de zeama si se adauga la mixtura.
Se prajeste in uleiul incins, eu le prajesc in tava la cuptor.
Se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante.
Kolokithopitta se serveste cald sau rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii