Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.
Kolokithopitta este un aperitiv sau mic dejun delicios din dovlecel. Se da dovleacul pe razatoare, eu il dau cu tot cu coaja, se presare sare si se lasa intr-o strecuratoare.
Bate ouale usor si amesteca cu toate ingredientele cu exceptia dovleacului ras.
Se scurge dovlecelul ras de zeama si se adauga la mixtura.
Se prajeste in uleiul incins, eu le prajesc in tava la cuptor.
Se aseaza pe prosoape de bucatarie absorbante.
Kolokithopitta se serveste cald sau rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii