Macaroane cu spanac

Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g spanac
  • 400 g macaroane
  • 400 g cascaval
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • 150 g rosii
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • putin unt pentru uns tava

Mod de preparare

Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste spanacul scurs adaugi smantana, coaja de lamaie rasa, jumatate

din cascavalul ras, usturoiul batut, sare si piper, lei un vas mai inalt si il ungi cu unt, pui jumatate din macaroane, iar deasupra presari spanacul.

Peste spanac asezam restul macaroanelor si dai la cuptor pentru 20 de minute.

Dupa ce scoatem vasul din cuptor, pui deasupra rosiile taiate cubulete mici.
Alte retete

salata greceasca

Ciorba spanac

rulada spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori