Mamaliga de cartofi

Se fierb cartofii. Dupa ce fierb se piseaza ca pentru piureu, doar ca nu se scurg de apa. Dupa ce s-au pisat si s-a adaugat sare, se pun pe foc si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr. Faina de porumb
  • 5-7 cartofi potriviti
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se fierb cartofii. Dupa ce fierb se piseaza ca pentru piureu, doar ca nu se scurg de apa. Dupa ce s-au pisat si s-a adaugat sare, se pun pe foc si se adauga faina, in ploaie, amestecand contiuu(ca la o mamaliga normala).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc