Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de aluat frantuzesc, mozzarella, ciuperci, rosii cherry, pesmet, ceapa verde, spanac si ulei.
Acesti melcisori cu legume se prepara usor si sunt deliciosi. Pentru prepararea acestor aperitve cu legume se toaca marunt ciupercile, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga spanacul oparit si tocat. Dupa ce s-au inabusit se adauga pesmetul si se lasa la rece. In compozitie se adauga mozzarella rasa si rosiile taiate feliute, Se intinde aluatul si se portioneaza. Fasiile de aluat se umplu cu compozitia si se ruleaza, sa semene cu niste melcisori. Se aranjeaza in tava si se ung cu oul batut. Se baga in cuptor si se lasa la foc mic.
Melcisorii cu legume se servesc calzi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii