Mini-tarte cu broccoli

Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr aluat de foietaj
  • 500 gr broccoli
  • sare
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 gr parmezan ras
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa la calit, usturoiul si la final broccoli. Se intinde foaia de aluat, se decupeaza doua cercuri mici si se asaza in forme de tarte, tapetata cu hartie de copt. Se amesteca branza de vaci cu ouale, smantana si jumatate din cantitatea de parmezan, se adauga sare, piper si nucsoara. Se amesteca impreuna cu broccoli, apoi se asaza peste aluat si se niveleaza. Se presara cu restul de cascaval, apoi se lasa la rumenit in cuptor 25 de minute.


Tarta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Saratele
Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori