Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul,
Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa la calit, usturoiul si la final broccoli. Se intinde foaia de aluat, se decupeaza doua cercuri mici si se asaza in forme de tarte, tapetata cu hartie de copt. Se amesteca branza de vaci cu ouale, smantana si jumatate din cantitatea de parmezan, se adauga sare, piper si nucsoara. Se amesteca impreuna cu broccoli, apoi se asaza peste aluat si se niveleaza. Se presara cu restul de cascaval, apoi se lasa la rumenit in cuptor 25 de minute.
Tarta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Saratele
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii