Pastaile se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa sa se racoreasca putin apoi se scot tecile, rezulta aprox. 3/4 cana de boabe. Acestea se pun in b
Pastaile se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa sa se racoreasca putin apoi se scot tecile, rezulta aprox. 3/4 cana de boabe. Acestea se pun in blender impreuna cu supa si se mixeaza bine; totul se toarna intr-o craticioara si dupa ce se da in cateva clocote se inchide focul.
Gelatina se dizolva intr-un sfert de cana de apa fierbinte si se toarna in craticioara peste supa cu soia verde. Se presara busuiocul, se adauga putin piper si sare dupa gust (daca se pune si parmezan e bine sa nu se adauge prea multa sare) si se lasa sa se raceasca bine.
Smantana se bate frisca. Peste ea se toarna treptat compozitia precedenta, amestecand usor.
Totul se apoi in forme si se da la frigider.
Dupa ce s-a intarit bine mousse-ul se rastoarna din forma si se serveste alaturi de cateva feliute de rosie. Reteta Mousse de soia verde a fost propusa de CristinaK. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii